Jaga Low-H2O radiatoren

U hoort en ziet het waarschijnlijk regelmatig op de radio en televisie, Onze regering wil de bestaande cv-ketel uit faseren en vervangen door schone warmte zoals de warmtepomp of een hybride systeem. (Cv-ketel met warmtepomp)
Maar voor wij als gebruiker een hybride systeem of warmtepomp kunnen laten installeren zullen we eerst de woning hiervoor geschikt moeten maken. Allereerst moet u dan denken aan het isoleren van de woning zodat het warmte verlies zo klein mogelijk wordt. U gaat namelijk de woning met
electriciteit verwarmen daarom is het van belang dat het benodigde vermogen om de woning warm te stoken zo klein mogelijk wordt. 

De radiatoren die nu in de gemiddelde woning zijn geinstalleerd zijn doorgaans berekend op een water temperatuur van 70/80 .

Deze temperaturen zijn voor een warmtepomp niet haalbaar, de warmtepomp werkt namelijk efficiënt bij een temperatuur van 35 ℃.

Helaas geven de radiatoren die zijn ontworpen voor 70/80  bij 35 ℃ niet voldoende warmte om de ruimte warm te krijgen.

Daarom zullen we onze huidige cv-radiatoren moeten vervangen door lage temperatuur radiatoren die wel voldoende warmte afgeven bij 35 ℃.

heeft u een woning die niet zo goed is geisoleerd dan is een warmtepomp waarschijnlijk geen optie omdat u dan zo veel electriciteit verbruikt dat het niet rendabel is.

Maar een overstap naar lage temperatuur radiatoren is wel een optie omdat uw bestaande HR cv-ketel een stuk zuiniger gaat werken.

Jaga heeft voor nagenoeg alle situaties een radiator wilt u bijvoorbeeld de radiator niet zien en deze omkasten, geen probleem die is er en hij werkt super goed.                                                                                                                        

Overweegt u om lage temperatuur radiatoren aan te schaffen kijkt u dan eens naar Jaga Low-H2O radiatoren deze radiatoren zien er mooi uit en werken fantastisch.  Klik op de foto en blader eens door de beschikbare informatie.    

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten wat het voor u zou gaan kosten maak een afspraak en wij komen graag langs om het met u te bepreken.

Wij hebben wat demonstratie modellen van de radiatoren zodat u zelf kunt zien en voelen wat de kwaliteit is van de  Jaga radiatoren. 

Onderstaande foto is een Jaga Strada met DBE (Dynamic Boost Effect). 

Prijslijst Jaga Strada

 

Strada Prijslijst 
 
 
 
E-mailen
Bellen